Kossa på äng som betar.

Källslätten med Anna Domstedt

Anna Domstedt är 22 år gammal, bor i Falun och är precis klar med utbildningen till brandman. När hon inte står på innebandyplan med klubban i hand är det kameran som gäller. Med sina bilder vill hon förmedla ett lugn med en glad och härlig känsla. Inför sommaren längtar hon efter att få hitta nya smultronställen att fota på samt fina fotostunder på sommarkvällarna, som hon kan dela med sig av på Instagramkontot @ad.bilder.


Berätta om bilden!

– Bilden togs i Källslätten i Falun en solig eftermiddag under sensommaren. Jag tycker det är mysigt att åka dit och bara strosa runt bland både får och kossor och lyssna på träden som susar och fåglar som kvittrar. En sommareftermiddag när solen ligger lite lägre är det absolut bästa tillfälle att vara där och jag skulle kunna vara där i timmar.

Vad tycker du om att fota?

– Jag tycker om att fota allt möjligt, men det blir en hel del djur/natur men också porträtt/självporträtt. Även sportbilder. Drömmen är att få fota något bröllop.

Vilka är dina tre guldkorn i Dalarna?

Källslätten sommartid, Silvbergs gruva utanför Säter och Gyllbergen i Borlänge.

Det här är Min bild av Dalarna

Under rubriken Min bild av Dalarna samlar vi människors bilder och berättelser om Dalarna. Besökare, dalfolk, hemvändare och genomresande. Tagga gärna dina bild på Instagram med @visitdalarna så kan det hända att vi kontaktar dig för en intervju.