Skridskoåkning i Dalarna


Upptäck fantastisk skridskoåkning i Dalarna. Från långfärdsskridskor på Sjön Runn eller Siljan till ishallar för inomhusåkning – Dalarna har något för alla. Oavsett om du är en erfaren skridskoåkare eller letar efter familjevänliga isbanor, se till att ha rätt utrustning och respektera säkerhetsriktlinjerna. Skridskoåkning i Dalarna ger minnesvärda vinterupplevelser för alla. Se alltid till att kolla aktuella förhållanden och israpporter innan du ger dig ut.


Åk skridskor hos Skating Dalarna

Nätverket Skating Dalarna plogar banor på naturis. Skating Dalarna är ett samarbete mellan skridskoområden i Dalarna för kvalitetssäkra och synliggöra de fina möjligheter till skridskoåkning som finns här, för att fler ska kunna njuta av långfärdsskridsko på våra sjöisar.

Här kan du åka skridskor

Via listningen här nedanför kan du hitta ett antal skridskobanor och skridskoområden i Dalarna. Läs även mer på sidan Skating Dalarna som plogar banor på naturis. Läs mer hos respektive aktör om isstatus, öppettider och tillgänglighet.

Valda filter

Erbjudanden

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.