Golf i Dalarna


Sugen på en golfweekend i Sverige? Dalarnas väl­skötta och vari­erande golf­banor bjuder in till både omväxlande spel och vackra natur­upp­levelser. Med korta avstånd mellan banorna kan du spela en ny bana varje dag och god till­gång på spel­tider på många av banorna gör det möjligt att vara spontan. Addera bra boende, god mat och ett stort utbud av kultur, evene­mang och andra aktivi­teter och du har den perfekta golf­semestern.


Varierande golfbanor i vackra omgivningar

I Dalarna finns totalt 19 golfklubbar och flera har fått utmär­kelser som “Sveriges vackraste golf­bana”, “Sveriges bästa bana” och “Årets golf­klubb”. De vackra omgiv­ning­arna för­höjer upp­levelsen – från skog och öppna land­skap i söder till fjäll­miljö i norr, kanske i säll­skap av en och annan ren. Avstånden mellan banorna är relativt korta vilket gör det möjligt att hinna spela flera olika banor under en helg.

Om inte alla i sällskapet är golfbitna är det ingen fara. Det råder ingen brist på andra aktivi­teter, sevärd­heter och utflykts­mål i Dalarna. Här finns gott om natur- och kultur­upp­levelser, bra restau­ranger och boenden, som gör det lätt att njuta även utanför banorna.

Golfklubbar med restaurang, ställplatser & rum att hyra

På flera golfklubbar finns restau­ranger och ställ­platser för hus­bilen. Det finns också möjlig­het att boka golf­paket med boende, greenfee och starttid.

Golfbanor i Dalarna

Valda filter

Erbjudanden

Gör golfupplevelsen komplett och boka ett golfpaket.

Boende

Hitta ett boende med närhet till den golfbana du ska golfa på.

Valda filter

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.