Pausa video
Youtube video image

Naturliga äventyr


Det är något speciellt med den svenska sommaren, våren och hösten i Dalarna - den så kallade barmarkssäsongen. Upptäck orörd natur, vildmark och kulturhistoriska miljöer för er som par eller hela familjen. Vandra i täta skogar, fjällvandra i fjällen, cykla mountainbike på fantastiska leder, golfa, fiska, bada eller paddla kanot i vackra sjöar. Dröm och planera din perfekta Sverigesemester i Dalarna!

Valda filter

Valda filter

Aktiviteter

I Dalarna är naturen alltid nära, med skogar och fjällandskap med vandringsleder, sjöar och vattendrag runt hörnet för paddling. Utforska Dalarnas stora utbud av fiskevatten eller spela golf på en av Dalarnas 19 golfklubbar.

Erbjudanden

Här hittar du attraktiva erbjudanden och paket med boende på exempelvis vandring och cykelpaket och andra olika typer av upplevelser i Dalarna.

Sevärdheter

Upptäck Dalarnas fascinerande sevärdheter! Från de mångsidiga Dalafjällen till kulturhistoriska pärlor som Zornmuseet och Falu Gruva – Dalarna erbjuder en oförglömlig resa genom historia och natur.

Valda filter

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.