Sagolik vinterupplevelse i Dalarna


Upptäck vinterns magi i Dalarna med tidig snö, välpreparerade skidspår och pister för alla nivåer. Utforska många mil skoterspår och njut av isfiske, snöskovandring, långfärdsskridskor och hundspann. Upplev även den sköna vårvintern när solen värmer och dagarna blir längre. Planera din vinterresa till Dalarna och skapa minnen för livet.


Snösäkert i Dalarna

Till Dalarna åker du för den alpina skidåkningen och för att hitta riktigt fina längdskidspår. Skidanläggningarna är experter på såväl snötillverkning som på att spara snö. Vill man åka skoter så har Dalarna över 180 mil snöskoterleder. För den fiskeintresserade finns goda möjligheter att pimpla. En uppskattad aktivitet är också långfärdsskridskor på naturis.

Evenemang i vinter

Här har vi samlat vinterevenemang runt om i Dalarna. Med anledning av rådande omständigheter, riktlinjer och restriktioner reserverar vi oss för eventuella fel i vår evenemangskalender och vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt uppdatera hemsidan. Vi hänvisar därför till respektive arrangör för aktuell information om enskilda evenemang.

Valda filter

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.