Logotyp Biking Dalarna, ett vitt B mot svart bakgrund.

Biking Dalarna

Sveriges största cykelparadis


Cykla mountainbike på sling­rande stigar genom djupa skogar, njut av do­serade kurvor med skönt flow och hän­­förande vackra vyer. Biking Dalarna samlar några av Sveriges bästa cykel­­leder och områden. Med gemen­sam led­markering, gradering av leder och utmärkt kring­service väntar cykel­upp­levelser av hög kvalitet – från Säfsen i söder till Idre Fjäll i norr. Boka upp dig på en cykelsemester i Dalarna och cykla på Biking Dalarnas cykelleder.


Allt du behöver för cykelsemestern

Biking Dalarnas cykel­destinationer levererar ett stort utbud av leder för en garan­terat grym hel­hets­upp­levelse, oavsett om du är nybörjare eller expert. Förutom cykling i topp­klass finns boenden med extra service för både dig och din cykel. En mång­fald av aktivi­teter, kultur­upp­levelser samt god mat och dryck gör cykel­semestern komplett.

Ultimata cykelpaket

I Dalarna finns nu ett antal boenden med märk­­ningen Outdoor Qualified, där du som cyklist får det lilla extra. Här finns bland annat service som cykel­­tvätt och -förvaring, möjlig­­heter att tvätta kläder och göra lättare repara­­tioner.

Evenemang

Valda filter

Tagga dina bilder 

Vi vill se när du cyklar i Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #bikingdalarna och #visitdalarna - och din bild kan synas här.