Fin utsikt över Falu gruva i solnedgång.

Besöksservice

Information, inspiration och semestertips får du här på vår webbplats och genom våra sociala medier. För frågor är du välkommen att kontakta vårt Contact Center på telefon och mail. Du kan även besöka någon av våra fysiska Infopoints, belägna runtom hela Dalarna. Här guidas du till Dalarnas besöksmål och upplevelser samt erbjuds möjligheten att plocka med dig en karta och broschyr för området. I listan nedan finner du våra Infopoints. 

Missa inte att läsa våra magasin digitalt här på vår hemsida.

Presentkort

Visit Dalarnas presentkort, som gällt för köp i våra nu stängda turistinformationer, kommer även att kunna användas vid köp och bokningar (ej Ticketmaster) via vårt Contact Center.

Du som har eller har haft ett presentkort är välkommen att snarast kontakta oss via telefon på 0771–62 62 62. Där kan vi hjälpa dig med mer information och guida dig till en härlig dalaupplevelse. Vi har öppet vardagar kl. 09:00-17:00.

Vad är en Infopoint?

En Infopoint är en enklare variant av en bemannad turistinformation där du som besökare kan få hjälp med information om närområdet. Varje Infopoint som finns listad nedan uppfyller Visit Dalarnas och Visitas kvalitets- och servicekriterier för Infopoints. Hos varje Infopoint kan du få hjälp med turistiska frågor samt hämta tryckt material från Visit Dalarna.

Contact Center 

Telefon: 0771–62 62 62
Mail: info@visitdalarna.se
Öppettider: Måndag-fredag kl. 09:00-17:00

Valda filter