Möten på Dalavis


Vi tillbringar alltmer tid framför datorn och många arbetar på distans, vilket gör att behovet av att träffas fysiskt kanske är större än någonsin. Inget slår ett energigivande möte, där man förenar nöje med lärande eller utveckling. Extra kreativt blir mötet om miljön bjuder på kontraster till vardagen.

Spännande mötesrum

Låt platsen ge energi till mötet! Att vara på en historisk plats och tänka framtid kan väcka arbetslust likväl som att kombinera mötet med ett äventyr 80 meter under jord lyfter fram de mest kreativa tankarna. Vart vill du hålla ert nästa möte?

Bildkollage på olika mötesrum

Avkopplande miljöer

Med milsvid utsikt, naturnära eller stadshotell - alla möjligheter till bekvämt och avkopplande boende finns i Dalarna. Koppla av på spa eller hyr en hel anläggning bara för er.

Olika miljöer.

Smaken av Dalarna

Kombinera gärna mötesdagen med lokalproducerade mat- och dryckesupplevelser. Upplev utomhusmatlagning över öppen eld, besök hantverksbryggerier eller varför inte låta hela gruppen vara med och skapa kvällens middag.

Bildkollage på olika mat typer

Unika konferenser i Dalarna

I Dalarna finns möjligheter att mötas på spännande och nytänkande sätt. Kvalitativa mötes- och konferensanläggningar som omges av kulturmiljöer och vacker natur.

Valda filter