Skön avkoppling

Bubbelpool Tällberg

Lugn & Ro i Dalarna


Även i de mest fartfyllda aktiviteter går det att finna lugn och ro i Dalarna. Ta en paus, lämna vardagsbestyren för en stund och samla nya krafter.


För att få en riktigt romantisk och avkopplande weekend måste du inte lämna Sverige, även om det ibland kan kännas så. Om du snabbt behöver komma ner i varv erbjuds en rad möjligheter till övernattning på spahotell med välgörande behandlingar och smakupplevelser. Addera skogspromenader eller en tur på skidor, beroende på säsong. Året runt erbjuds möjligheten till stärkande avkoppling i Dalarna. Det är inte svårt att till exempel hitta ett boende med spa, bastu och badtunna där du kan tillbringa en weekend i lugn och ro.

Naturupplevelser & pärlor i Dalarna

Du har välgörande naturupplevelser inom räckhåll och många pärlor ligger utströdda i landskapet Dalarna. De vackra vyerna som breder ut sig från bergstoppar och från utsiktsplatser ger mersmak. En längtan att återvända infinner sig så snart du lämnar någon av dessa unika miljöer men lyckligtvis väntar snart en ny storslagen plats att besöka på din resa genom Dalarna. Låt ett vattenfall vara målet för din utflykt. Stanna upp och lyssna till bruset sommartid eller skåda isbildningarna som naturen skapat vintertid.

Inspiration inför resan

Läs och låt dig inspireras av våra artiklar om en avkopplande resa i Dalarna.

Erbjudanden

Här samlar vi aktuella paket och erbjudanden för dig som vill finna lugnet och njuta.