Lugn och ro i Dalarna


Även i de mest fart­fyllda aktivi­teter går det att finna lugn och ro i Dalarna. Här är alltid nära till naturen, för en stunds åter­hämtning och för att andas frisk luft. Checka in på spa eller på ett mysigt hotell för att bli extra ompysslad och bort­skämd. Ta en paus, lämna vardags­bestyren för en stund och samla nya krafter.


För att få en riktigt romantisk och avkopplande weekend måste du inte lämna Sverige, även om det ibland kan kännas så. Om du snabbt behöver komma ner i varv erbjuds en rad möjligheter till övernattning på spahotell med välgörande behandlingar och smakupplevelser. Addera skogspromenader eller en tur på skidor, beroende på säsong. Året runt erbjuds möjligheten till stärkande avkoppling i Dalarna. Det är inte svårt att till exempel hitta ett boende med spa, bastu och badtunna där du kan tillbringa en weekend i lugn och ro.

Naturupplevelser och pärlor i Dalarna

Du har välgörande naturupplevelser inom räckhåll och många pärlor ligger utströdda i landskapet Dalarna. De vackra vyerna som breder ut sig från bergstoppar och från utsiktsplatser ger mersmak. En längtan att återvända infinner sig så snart du lämnar någon av dessa unika miljöer men lyckligtvis väntar snart en ny storslagen plats att besöka på din resa genom Dalarna. Låt ett vattenfall vara målet för din utflykt. Stanna upp och lyssna till bruset sommartid eller skåda isbildningarna som naturen skapat vintertid.

Erbjudanden

Här samlar vi aktuella paket och erbjudanden för dig som vill finna lugnet och njuta.