Hitta och boka boende


Hitta ett boende här i Dalarna för en oförglömlig vistelse! Från charmiga stugor till bekväma hotell erbjuder Dalarna en mångfald av alternativ. Njut av en lyxig weekend, familjevänliga stugor direkt vid pisten eller ett prisvärt bed & breakfast – välj det som passar dig. Här finns också unika boenden nära naturen som kan ge er den där lilla extra upplevelsen.

Sök och boka

Boendepaket

Här hittar du också boendepaket där olika typer av upplevelser ingår, och förmånliga erbjudanden från boenden runt omkring i Dalarna.

Outdoor Qualified

Cykelvänliga boenden

Kombinera med boende som ger extra service för både dig och din cykel så är cykelsemestern komplett. Boka ett boende som är märkt med Outdoor Qualified som är en kvalitetsmärkning och innebär att en boendeanläggning förstår dina behov och erbjuder det du behöver som cyklist.

Man som cyklar längs en skogsled
Upplev Dalarna

Unika boenden

Upptäck Dalarna på unika och spännande vis! Utforska vårt utbud av extraordinära och exklusiva boenden som ständigt överraskar och förtrollar. Oavsett om du lockas av fäbodlivet, en mysig stuga på en flytande flotte eller en måne svävande bland trädkronorna, så finns det något för alla här.

Rösjöstugorna i regnskur på Fulufjället.
Lugn och ro

Spahotell

Avkopplande bad, sköna bastubad och lokalt inspirerad gastronomi i en lugn atmosfär. Oavsett om du söker en romantisk helg för två eller en välgörande spa-semester med vännerna, så väntar Dalarnas spahotell med sina omsorgsfullt utformade paket för att ge dig en minnesvärd vistelse.

Spalokal i Dalarna.

Hitta din boendetyp

Upptäck Dalarnas omfattande boendealternativ med möjlighet att boka hotell, vandrarhem, stuga, B&B eller campingplats. Med en mångfaldig geografisk spridning finns det stora möjligheter att hitta ditt boende här i Dalarna. Välj bland en rad olika boenden för en perfekt vistelse!

Discover Dalarna

Unique accommodation's

Discover Dalarna in a unique and exciting ways! Explore our range of extraordinary and exclusive accommodations that constantly surprise and enchant.

Window with a view of forest nature.
Accommodation

Vasaloppet

Book accommodation for Vasaloppet. Here you will find accommodations such as bed in a dormitory, apartment, or room in the areas around Sälen and Mora.

A large number of skiers climb a slope during the Vasaloppet.

Tagga dina bilder

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.