Boka boende i Dalarna


Oavsett vad som lockar och för dig till Dalarna kan du året runt hitta ett boende som passar för din vistelse och faller dig i smaken. I Dalarnas utbud av boenden finns allt från mysiga stugor till smidiga vandrar­hem och bekväma hotell. Unna dig en lyxig weekend med högsta standard eller slå upp tältet på någon av våra fina camping­platser – eller slå läger ute i den stor­slagna naturen.


Stuga, herrgård, SPA eller bed & breakfast?

Här kan du uppleva tystnaden i en fäbodstuga eller någon av alla gemytliga stugor runt om i länet. Du kan också njuta av en weekend på hotell i någon av landskapets livfulla städer eller charmiga orter. Det finns många hotell i Dalarna – alla med sina specialiteter och inriktningar.

Vid våra skidanläggningar och upplevelseparker hittar du boende i stugor för barnfamiljen på närmast tänkbara avstånd. Det finns också en hel del unika boenden nära naturen, på fjället, i skogen eller vildmarken.

Föredrar du i stället bekväm herrgårdsmiljö, vill koppla av på spa-hotell eller övernatta på en prisvärd bed & breakfast? Välj det boende som bäst passar dig och ditt sällskap.

Boendepaket

Här hittar du också boendepaket där olika typer av upplevelser ingår, och förmånliga erbjudanden från boenden runt omkring i Dalarna.

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.