Dalhalla arenan.

Evenemang & upplevelser


I Dalarnas utbud av evenemang samsas musik, teater, sport, kurser, föreläsningar och andra upplevelser i en härlig blandning. Här finns evenemang för barn, sportevenemang, shower, musik och föreställningar. Hitta dina favoriter och boka dina biljetter via oss.


Bland de större evenemangen i Dalarna återfinns Vasaloppet, Svenska Skidspelen, Dalhalla, Musik vid Siljan och Dansbandsveckan. Lägg därtill alla de spännande saker som händer året runt, på olika teman. Under midsommar har vi samlat information om olika midsommarfiranden runt om i Dalarna.

Utforska vårt kalendarium och upptäck vad som finns att göra i Dalarna. Kanske söker du en upplevelsepresent? En del evenemang ingår i evenemangspaket med färdigt boende. När du hittat något intressant hjälper vi dig med din bokning.


Med anledning av Covid-19 (coronaviruset) och regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler är 50 personer reserverar vi oss för eventuella fel i vår evenemangskalender. Det är nu flera arrangörer som tvingas flytta eller ställa in sina evenemang och vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt uppdatera detta på hemsidan. Dock så kan vi inte garantera att all information är dagsfärskt utan hänvisar till respektive arrangör för aktuell information om enskilda evenemang.


Vi tipsar

Valda filter

Köp dina biljetter via Visit Dalarna

Boka och köp biljetter till evenemang, musikupplevelser och matcher via Visit Dalarna. Vi har både konsertbiljetter och hockeybiljetter, platser till kurser, workshops och föreläsningar. Vissa evenemang går att boka online via vår hemsida. Läs mer, anmäl dig eller boka biljetter. Söker du biljetter till Dalhalla? Besök dalhalla.se där hittar du biljetter och övrig information.

Valda filter

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.