Evenemang i Dalarna


Dalarna har starka traditioner kopplat till evenemang året runt. De evenemang där traditionerna är starkt kopplat till Dalarna är bland annat jul, nyår och midsommar, även till pulserande kulturliv med utställningar. Här erbjuds ett överflöd av evenemang och upplevelser. Oavsett om du söker musik, teater, sport eller kurser, finns det något för alla.

Hitta evenemang i Dalarna

Redaktionen tipsar

Boka och köp biljetter till evenemang, musikupplevelser och matcher. Vi har både konsertbiljetter, hockeybiljetter, platser till kurser, workshops och föreläsningar. Läs mer, anmäl dig eller boka biljetter. Nedan listar vi olika evenemang som vi vill tipsa om.

Valda filter

Evenemangspaket

Här hittar du evenemangspaket med färdigt boende.

Evenemang året runt

Sommartid lockar Dalhalla och Dansbandsveckan i Malung musikentusiaster, medan midsommaren firas med majstångsresning, dans och musik. Vansbrosimningen och Classic Car Week i Rättvik drar till sig deltagare och entusiaster från hela landet. Sommarsäsongen bjuder även på olika utställningar runt om i Dalarna.

Vintern lockar skidentusiaster till Vasaloppet och Svenska Skidspelen. Jul och nyår firas traditionsenligt med julmarknader och nyårsshower. Upplev Dalarnas kulturella rikedom och mångfald genom årets alla säsonger.