Styggforsen med Maja Matslofva.

Styggforsen med Maja Matslofva

Maja Matslofva är 25 år gammal och bor i Orsa, även om hon älskar att resa och titt som tätt gör utflykter till andra spännande platser. Annars är det utomhus hon trivs som allra bäst och där har hon allt som oftast kameran i hand. I de bilder hon delar med sig av på Instagramkontot @majamatslofva försöker hon alltid att fånga stämningen och känslan hon får av att vara i naturen på bild.


Berätta om bilden!

– Bilden togs i Styggforsen i Rättvik. Jag hade aldrig varit där tidigare, men sett platsen på bild. Så en julikväll åkte jag dit med min sambo Christoffer och min vän Hanna för att fota (Hanna på bilden). Otroligt vacker plats så kommer definitivt att åka tillbaka.

Vad tycker du om att fota?

– Jag fotar alltid ute och mitt favoritmotiv är ”människan i naturen”. Jag gillar att fånga storslagna landskap som får en att känna sig liten. Min bästa känsla!

Vilka är dina tre guldkorn i Dalarna?

Korpmäki, taket på Orsa Finnmark. Det är extra magiskt i vinterskrud. Orsasjön. En pärla året om för att åka skridskor, paddla kajak, bada och mycket annat. Sist kanske en liten otippad favorit, men kanonvägen mellan Våmhus och Älvdalen. Det pirrar alltid till i magen när Hykjeberg tornar upp sig ovanför grantopparna.

Det här är Min bild av Dalarna

Under rubriken Min bild av Dalarna samlar vi människors bilder och berättelser om Dalarna. Besökare, dalfolk, hemvändare och genomresande. Tagga gärna dina bild på Instagram med @visitdalarna så kan det hända att vi kontaktar dig för en intervju.