Boende
Boende
Evenemang
Evenemang
Aktiviteter
Aktiviteter

Boende i Mora


Familjesemester, kulturresa eller träningsläger – anledningarna att besöka till Mora är många. Många är även möjligheterna att hitta ett boende som passar just dig och din upplevelse. Här finns alltifrån hotell och stugbyar till vandrarhem, mysiga gårdsboenden och färdiga upplevelsepaket.


I centrala Mora finns många hotell att välja mellan – alla på gångavstånd till shopping, restauranger, caféer, Zorngården, Zornmuséet och Siljan. Mitt i Mora finns också Mora Parkens camping, hotell och stugby. Här bor du i direkt anslutning till Vasaloppsarenan och Vasaloppsspåret och du har direkt tillgång till skidåkningen. Lägg därtill en mängd vandrarhem, stugor, stugbyar, Bed and Breakfast och gästhem både i Mora och i byarna runt omkring och du har alla möjligheter att hitta just ditt bästa boende i Mora.

Kombinera ditt boende med en spännande, rolig eller intressant upplevelse. Vi har flera smidiga paketlösningar att välja mellan. Vill ni uppleva Sagolandet Tomteland? På Mora Parken kan vi välja mellan att bo i egen stuga eller på hotellet. Även Hotell Fridhemsgatan har ett Tomtelandspaket med boende, inträde till upplevelseparken och självklart en stor frukostbuffé. Är det kulturen som lockar finns även Zornpaket med hotell och inträden.

Stugor & Lägenheter i Mora

Hotell, B&B, Vandrarhem, Camping & Stugbyar i Mora

Erbjudanden