Boende i Idre


I Idre är det full fokus på upplevelser året runt. I den ekvationen ingår självklart också boendet, vare sig det handlar om att bo i stuga nära backen, naturen eller om att göra boendet i sig till den njutbara huvudattraktionen. Förutom att Idre i sig erbjuder en fantastisk miljö för semester med familjen, så finns ett tydligt barnfokus i den service och de aktiviteter som står till buds. Något som också återspeglas i de stugor, hotell, vandrarhem och campingar som finns här.


Bo i stuga eller hotell på Idre Fjäll

Idre Fjäll har flera olika stugor, där de flesta ligger med ski-in/ski-out-läge. På Pernilla Wiberg hotell på Idre Fjäll kan checkar du in för en helhetsupplevelse, där du har backen precis utanför dörren. Om inte skidåkningen lockar vintertid, eller om du kommer hit sommartid går det lika bra att njuta på relaxavdelningen, ta en golfrunda eller utforska fjällvärlden. Du kan ägna dig åt fiske, cykling, ridning, vandring. Att bestiga Städjan är en upplevelse. Hela Idres aktivitetsutbud finns givetvis tillgängligt även från de många stugor och lägenheter som finns utspridda runt omkring fjället.

Hyr stuga i Idre

Att bo i stuga är för många sinnebilden av fjällsemester. I vårt utbud av boende finns en mängd olika stugor att välja mellan, med alltifrån stugor med enklare standard till lyxigt stora fjällvillor. Hyr en stuga på Idre Fjäll och ha nära till backen och alla aktiviteter. Eller välj en något mer avlägsen variant och njut av lugn, ro och att verkligen komma nära naturen. 

Boka boende & weekendpaket i Idre

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Idre. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra tillgängliga paketerbjudanden. Det finns många spännande, roliga och härliga paket att välja mellan, där allt är fixat och klart för dig att börja uppleva.

Filter

Fritextsök

Välj visning