Boende i Särna


I Särna har du nära till allt det bästa i norra Dalarna. Här kan du bo med utsikt över Städjan och med Sveriges högsta vattenfall Njupeskär och hela Fulufjällets Nationalpark bara en kort färd bort. Vare sig du vill bo bekvämt i stuga, tälta på camping eller checka in för helpension finns alla möjligheter att hitta ett boende i Särna som passar dina önskemål.


Bo nära skoterleden i Särna

Särna är något av Sveriges mesta skoterparadis och att åka skoter här är en självklarhet vintertid. För många är Särna – och framför allt Särna Camping – ett måste under skotersäsongen. På campingen bor du i stuga eller Bed and breakfast. Från boendet i Särna är det sedan nära till andra populära skoterdestinationer som Gördalen, Drevdagen, Nornäs och Lofsdalen på andra sidan länsgränsen.

Hyr stuga i Särna

Att bo i stuga är ett perfekt sätt att komma nära naturen. I vårt utbud av boende finns en mängd olika stugor att välja mellan, med alltifrån stugor med enklare standard till större villor och lägenheter. Hyr en stuga i själva Särna by eller kanske någon mer avlägsen variant där du kan njuta av lugn, ro och att verkligen vara nära vildmarken. Hur du än väljer att bo, har du både Idre, Grövelsjön och Fulufjällets Nationalpark på utflyktsavstånd.

Boka boende och weekendpaket i Särna

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Särna. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra tillgängliga paketerbjudanden. Det finns många spännande och härliga paket att välja mellan, vare sig du reser i par eller med familjen. Allt är fixat och klart för dig att börja uppleva.

Filter

Fritextsök

Välj visning