Boende i Grövelsjön


Hur eller var du än väljer att bo i Grövelsjön har du alltid fjället som granne. Vare sig du checkar in på Fjällhotellet eller i stugan får du den storslagna naturen på köpet. Utforska möjligheterna och hitta ditt boende i Grövelsjön här.


I Dalarnas nordligaste hörn ligger Grövelsjön, mitt bland svenska och norska fjäll, omgiven av milsvid vildmark. Utbudet av framför allt friluftsaktiviteter är lika stort som luften kring sjö och fjäll är frisk. Oavsett vilken årstid du besöker Grövelsjön har du tillgång till sköna naturupplevelser, utomhusaktiviteter, god mat och dryck och avkoppling.

Fjällhotell, stuga eller vandrarhem omkring Grövelsjön

I Grövelsjön finns boende för alla smaker och preferenser, men gemensamt för dem alla är kärleken till naturen och framför allt naturupplevelsen. Vill du bo riktigt högklassigt väljer du det fyrstjärniga Storsätra Fjällhotellet med alla bekvämligheter du kan tänka dig i termer av bar, bastu och restaurang. Ett annat alternativ är det klassiska vandrarhemmet med rum av varierande storlek, liksom de olika stugor som finns både i själva Grövelsjön och runt om Grövelsjöfjällen. Varva strövtåg och aktiviteter i omgivningarna med mysiga stunder och umgänge.

Boka boende & weekendpaket i Grövelsjön

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Grövelsjön. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga i trakten.

Filter

Sök innehåll

Välj visning