Boende i Orsa


Vare sig du söker lugnet eller aktiviteterna finns ett nära boende i Orsa. Bo i fäbodmiljö med milsvid utsikt över Orsasjön – eller alldeles intill samma sjö så att du när som helst kan ta dig ett dopp eller ge dig ut på långfärdsskridskor.


Högt upp på berget, med en storslagen utsikt över Orsasjön, ligger Fryksås Hotell & Gestgifveri. Här bor du i genuin fäbodmiljö och får uppleva det totala lugnet och tystnaden. Upplev den högklassiga maten med vilda inslag och utforska den omgivande naturen. Här är nära till Orsa Grönklitts skidspår och pister vintertid eller sommarens cykelleder. Bland annat Orsasjön erbjuder njutbar paddling med kanot eller kajak som finns att hyra. Orsa Camping ligger alldeles intill Orsasjöns strand med gångavstånd till Orsa centrum. Här finns många campingtomter, och bland annat aktivitetscentrum för barnen.

Stugor i Orsa Grönklitt

Också i Orsa Grönklitt finns många boendemöjligheter, med stugor av varierande storlek och antal sängplatser, där det bara är att ge dig direkt ut i skidbacken. Ett perfekt boende för familjen!

Att bo i stuga är ett enkelt och bekvämt sätt att bo under semestern. I vårt utbud av boende finns en mängd olika stugor att välja mellan, med alltifrån stugor med enklare standard till större villor och lägenheter. Hyr en stuga nära centrala Orsa med restauranger, små butiker och aktiviteter.

Boka boende & weekendpaket i Orsa

Här kan du välja och boka boende i och omkring Orsa. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga i trakten.

Filter

Sök innehåll

Välj visning