Boende i Sälen


Här i Sälen ramar naturen in upplevelsen – oberoende av vilket boende du väljer. Bo nära fjället i en mysig stuga, checka in husvagnen på campingen eller slå upp tältet där just du vill sova i natt. Året om kan du besöka Sälen för en längre semester eller weekend.


Bo i Sälen med omnejd

I Sälen finns boende för alla sällskap och smaker, vare sig du är på skidsemester eller söker lugnet nära naturen. Bo bekvämt i stugor och stugbyar av olika storlek och standard alldeles nära fjället eller ställ upp husvagnen på en naturskön camping. Många boenden i Sälen har självhushåll, vilket ger dig frihet att själv skapa din matupplevelse – eller så besöker du någon av de lokala mataktörer och restauranger som finns i området. Hur du än väljer att bo under din vistelse, har du alltid nära till en naturupplevelse – vare sig du bor på hotell, i stuga eller i tält.

Boka boende & weekendpaket i Sälen

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Sälen. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga. Varmt välkommen till Sälen, vi önskar dig en skön vistelse!

Filter

Sök innehåll

Välj visning