Boende i Rättvik


Låt Rättvik bli språngbrädan för din dalaupplevelse. Bo på camping alldeles vid Siljans strand, njut av kulinariska upplevelser med milsvid utsikt eller checka in på någon av de klassiska hotellen för en weekend.


Strosa längs långbryggan ut över Siljans glittrande vatten, titta på genuint hantverk i Hantverksbyn och smaka på lokala delikatesser. Vandra i det vackra landskapet eller njut av nostalgi under Classic Car Week. Trakten erbjuder också musikupplevelser på Bingsjöstämman eller Dalhalla, den världsberömda utomhusarenan. Och vi får inte glömma Rättviks Marknad som lockar knallar och besökare från vida kring.

Från stugor och camping till Bed and Breakfast i Rättvik

I centrala Rättvik, alldeles vid Siljans strand ligger Siljansbadets camping. Här finns både stugor och platser för husbil, husvagn och tält. Den långgrunda stranden gör det till en familjevänlig badplats. Det är också nära till centrum med butiker, restauranger och aktiviteter. Både i Rättvik och kringliggande byar finns många alternativ för dig som vill bo på Bed and Breakfast, vandrarhem eller i stuga.

Det går inte att prata boende i Rättvik utan att nämna Tällberg – den vackra och genuina byn cirka en mil från Rättvik, där hela åtta hotell ligger i sluttningen mot Siljan. Varje hotell har sin unika inriktning och specialitet – om det så är spa, mat, underhållning eller familjefokus – så det är bara att utforska utbudet och se vilket boende som passar dig och din resa bäst.

Hyr stuga i Rättvik

Att bo i stuga är ett enkelt och bekvämt sätt att spendera semestern. I vårt boendeutbud finns en mängd olika stugor att välja mellan, med alltifrån stugor med enklare standard till större villor och lägenheter. Hyr en stuga nära centrala Rättvik och Siljans strand, med närhet till mysig shopping, restauranger, caféer och aktiviteter. Eller boka boende i någon av de kringliggande byarna, som en stuga i Vikarbyn, för en verkligt dalainspirerad upplevelse. 

Boka boende & weekendpaket i Rättvik

Här kan du välja och boka boende i och omkring Rättvik. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga i trakten.

Filter

Sök innehåll

Välj visning