Boende i Hedemora


I och kring Hedemora finns boenden i gemytlig dalamiljö, med röda stugor runt i stort sett varje timrad knut. Hyr ett eget hus med sjötomt, gå på ekospa och bada bastu eller parkera husbilen på någon av alla vackra ställplatser.


I centrala Hedemora finns flera stugor och lägenheter till uthyrning. Bo på gångavstånd från butiker, caféer och restauranger, aktiviteter och underhållning.

Bo i idylliska Stjärnsund eller på brukshotellet i Långshyttan

I bruksidyllen Stjärnsund, 28 kilometer norr om Hedemora, bor du nära både naturen och den svenska järnbrukshistorien. På senare år har Stjärnsund också blivit välbekant för satsningar inom odling och hållbarhet. Mitt i Stjärnsund finns Fridhems Kursgård och Vandrarhem. I Vilan kan du hyra ett eget hus med slaggstens-spa, vedkamin och sjötomt. Promenera genom parken eller ta ekan för en roddtur. Från Stjärnsund är det inte långt till Långshyttan där du kan övernatta och äta gott på brukshotellet. Garpenberg är en annan ort i trakten där du kan hitta boende som stugor och vandrarhem, och runt om i hela Hedemora kommun finns olika typer av stugor till uthyrning.

Boka boende & paket i Hedemora

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Hedemora. Tänk på att bland annat i Stjärnsund strömmar många besökare till sommartid, så se till att boka ditt boende i så god tid som möjlighet innan din planerade vistelse.

Filter

Fritextsök

Välj visning