Boende i Leksand


Lyxig herrgårdsweekend, genuin kulturupplevelse eller aktivitetsspäckad familjeresa? I Leksand som ligger intill Siljan i Dalarnas mitt finns det alltid ett boende som matchar dig och anledningen till din resa.


Det finns flera mysiga och personliga boenden i centrala Leksand. Bo på hotell eller herrgård med med närhet till shopping och restauranger, gångavstånd till Siljan, promenadstråk längs vattnet och i naturmiljöer. Det är också nära till motionsslingor som vintertid spåras för den som vill ta en tur på längdskidor. Här passar det perfekt att unna sig en lyxig och avkopplande weekend.

I Leksand finns också möjlighet att bo i stuga med självhushåll eller att ställa upp husvagnen eller husbilen, eller varför inte prova en timrad hotellstuga hos hotell Moskogen? I Leksand finns många smidiga paketlösningar och upplevelsepaket. Sommartid kan du kombinera boende med inträde på Leksand Sommarland och vintertid finns kombinationer med skidåkning både utför och på längden. På Leksand Strand Camping & Resort står barnen i fokus och här är boendet helt och hållet anpassat för familjesemestern.

Boende i vackra Siljansbygden

Upptäck även de många boenden som finns i byarna runt omkring Leksand. I den vackra Siljansbygden ligger också klassiska Tällberg, med sina många anrika hotell, ligger bara en mil bort. Likaså finns det mysiga boenden i Siljansnäs där det går att utforska den spännande dalanaturen och kulturen på nära håll. Det här är en bygd att uppleva och återvända till.

Hyr stuga i Leksand

Att bo i stuga är ett enkelt och bekvämt sätt att bo under semestern. I vårt utbud av boende finns en mängd olika stugor att välja mellan, med alltifrån stugor med enklare standard till större villor och lägenheter. Det finns också stugor nära Leksand Sommarland, på campingen Leksand Strand, för både små och stora sällskap. Hyr en stuga i Leksand, med närhet till mysig shopping, restauranger, caféer och aktiviteter. 

Boka boende & weekendpaket i Leksand

Här kan du välja och boka boende i och omkring Leksand. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga i trakten.

Filter

Sök innehåll

Välj visning