Boende i Ludvika


Mellan Vansbro och Smedjebacken i södra Dalarna ligger Ludvika. Närheten till Sala, Enköping, Uppsala och Stockholm gör Ludvika till en smidig destination för en enkel weekendresa. Ta in på hotell eller hyr en stuga och ha kvalitetstid tillsammans. Boende i Ludvika bjuder på allt ifrån hotell med full service till stugor och camping med självhushåll till mysiga Bed and Breakfast. Hitta det boende som passar just dig och din dalaupplevelse.


Bo i Ludvika, Säfsen eller Grängesberg

I centrala Ludvika finns Grand Hotel Elektra, som erbjuder full service och närhet till stadens alla äventyr. Här finns också en populär restaurang och bar. Vid sjön Haggen söder om Ludvika ligger Räfsnäsgården – perfekt för en härlig weekend. Njut av de fridfulla omgivningarna och känn lugnet infinna sig. I den gamla gruvorten Grängesberg finns också boende inspirerat av ortens historia. Du kan till exempel bo i den anrika Disponentvillan, med konserthuset Cassels alldeles bredvid.

Utanför Ludvika ligger även Säfsen, med skid- och naturnära boende. Säfsen erbjuder förutom skidåkning och liknande aktiviteter också mountainbikeleder och bangolf.

Boka boende & weekendpaket i Ludvika

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Ludvika. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra erbjudanden i trakten. Däribland flera weekendpaket på Räfsnäsgården, och erbjudanden i samband med Vansbrosimningen. Hjärtligt välkommen till Ludvika!

Filter

Sök innehåll

Välj visning