Boende i Avesta


I Avesta kan du bo på gemytliga Bed and Breakfast, charmiga hotell eller utforska någon av alla de campingplatser och stugbyar som bjuder på möjligheter till vattenaktiviteter av alla de slag.


Avesta i södra dalarna ligger på bekvämt avstånd från Sala, Enköping, Uppsala och Stockholm. En idyllisk stad att ta sin tillflykt till för att koppla av och njuta av olika typer av upplevelser och aktiviteter. Eller helt enkelt bara vara ett tag.

Från hotell till stuga & camping

När det är dags att leta boende i Avesta finns många olika alternativ att välja mellan. Många boenden ligger fint nära vattnet, ofta med Dalälven som flyter förbi alldeles bredvid. Det gör också att många boenden i Avestas stugbyar och campingar kan locka med fina möjligheter till bad, fiske, kanot och andra vattenaktiviteter. Föredrar du hotell finns förstås även dessa, både i centrala Avesta och på landsbygden runt omkring. Visste du förresten att Avesta Verket är ett av de besöksmål som ingår i Kulturresan Dalarna? Eller att du kan få se visenter på nära håll på en gård i Avesta?

Boka boende & paket i Avesta

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Avesta. Under evenemang som Avesta Art strömmar många besökare till, så se till att boka ditt boende i så god tid som möjlighet innan din planerade vistelse.

Filter

Sök innehåll

Välj visning