Boende i Tällberg


Tällberg är troligtvis den hotelltätaste byn i Sverige med sina åtta hotell. Med sitt vackra läge och utsikt över Siljan är det lätt att förstå varför både hotell och hotellgäster trivs här. I Tällberg finns ett boende för alla smaker, med naturen och lugnet alldeles runt knuten.


Strosa bland de timrade husen, kika in i hantverksbodarna, ta del av kulturen och hemslöjden, njut av vyerna och känn storstadens stress rinna av dig. Det är också nära till både Rättvik, Leksand, Mora och övriga Dalarna – med alla aktiviteter, evenemang och möjligheter det innebär. Boka ditt boende i Tällberg och låt det bli utgångspunkten för din resa i Dalarna.

SPA-hotell eller familjehotell i Tällberg

En romantisk weekend på SPA-hotell eller övernattning med hela familjen på familjehotell. Varje hotell i Tällberg har sin egen unika profil och sina specialiteter. Bland hotellens utbud finns allt från spa och relax till förstklassiga lokala matupplevelser, underhållning, mässor, konstutställningar och upplevelser för barnfamiljen. Gemensamt för alla hotellen är gästfriheten och den varma stämningen.

Hyr stuga i Tällberg

Att bo i stuga är ett enkelt och bekvämt sätt att bo under semestern. Att boka en stuga i Tällberg gör att du garanterat får uppleva naturen och känslan av det genuina Dalarna. Bo nära Siljan, med närhet till faluröda hus och mysiga promenadstråk. I vårt utbud av boende i Tällberg finns en mängd olika stugor att välja mellan, med alltifrån stugor med enklare standard till större villor och lägenheter. 

Boka boende & weekendpaket i Tällberg

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Tällberg. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga. Hjärtligt välkommen till Tällberg, vi önskar dig en angenäm vistelse!

Filter

Fritextsök

Välj visning