Boende i Borlänge


Med Borlänge som utgångspunkt har du tillgång till både till staden och naturen. Bo på hotell i centrala Borlänge eller hyr en stuga i omgivningarna. Borlänge ligger inom bekvämt avstånd till andra städer i Dalarna, som Falun, Säter och Avesta. Det är därför en bra utgångspunkt för en rad dagsutflykter till attraktiva besöksmål.


Hotell i centrala Borlänge

Det finns flera hotell att välja mellan i Borlänge, där både välkända kedjor och personliga familjehotell syns i utbudet. Alla med sin charm och personlighet. Här i centrum har du nära till shopping, restauranger, caféer och evenemang som till exempel vinmässan. För barnfamiljen hör 2047 Science Center, äventyrsbadet Aqua Nova och Yoump till de utflyktsmål och aktiviteter som lockar mest. I utkanten av stan ligger Sahlins strutsfarm, där du kan se de ståtliga djuren på nära håll, shoppa hantverk av fjädrar och äggskal i butiken. Missa för all del inte att smaka på strutsglass!

Bo i stuga eller fäbod nära Borlänge

Letar du dig utanför stadskärnan finns både stugbyar och privata aktörer som erbjuder hemtrevligt boende. Du kan också testa hur det är att bo i fäbod, med skidspår och vandringsleder alldeles utanför dörren.

Boka boende & weekendpaket i Borlänge

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Borlänge. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga i trakten. Bland annat erbjuder Quality Hotel paket som kombinerar aktiviteter och boende.

Filter

Sök innehåll

Välj visning