Boende i Mora


En övernattning eller en eller ett par veckors boende. Familjesemester, kulturresa eller träningsläger – anledningarna att besöka till Mora är många. Många är även möjligheterna att hitta ett boende som passar just dig och din upplevelse. Här finns alltifrån hotell och stugbyar till vandrarhem, mysiga gårdsboenden och färdiga upplevelsepaket.


I centrala Mora finns många hotell att välja mellan – alla på gångavstånd till shopping, restauranger, caféer, Siljan, Zorngården och Zornmuseet. Visste du förresten att Zorngården är ett av besöksmålen som ingår i Kulturresan Dalarna? Mitt i Mora ligger Mora Parkens camping, hotell och stugby. Här bor du i direkt anslutning till Vasaloppsarenan och Vasaloppsspåret och du har direkt tillgång till skidåkningen. Lägg därtill en mängd vandrarhem, stugor, stugbyar, Bed and Breakfast och gästhem både i Mora och i byarna runt omkring och du har alla möjligheter att hitta just ditt bästa boende.

Hyr stuga i Mora

Att bo i stuga är ett enkelt och bekvämt sätt att bo under semestern. I vårt utbud av boende finns en mängd olika stugor att välja mellan, med alltifrån stugor med enklare standard till större villor och lägenheter. Hyr en stuga nära centrala Mora, med närhet till shopping, restauranger, caféer och aktiviteter. Eller boka en mer enskild variant och njut av lugn, ro och att verkligen vara nära naturen. 

Boka boende & weekendpaket i Mora

Här kan du välja och boka boende i och omkring Mora. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga i trakten. Kombinera ditt boende med en spännande, rolig eller intressant upplevelse. Vi har flera smidiga paketlösningar att välja mellan. Vill ni uppleva Sagolandet Tomteland? På Mora Parken kan vi välja mellan att bo i egen stuga eller på hotellet. Även Hotell Fridhemsgatan har Tomtelandspaket med boende, inträde till upplevelseparken och självklart en stor frukostbuffé. Är det kulturen som lockar finns även Zornpaket med hotell och inträden.

Filter

Sök innehåll

Välj visning