Boende i Säter


I Säter hittar du lugna boenden med närhet till både friluftslivet och kringliggande städer. Bo på vandrarhem eller i stuga – eller så testar du hur det är att bo på naturgård, där du får vara med och träffa, sköta och arbeta med gårdens djur.


Ett stenkast från järnvägsstationen hittar du ingången till naturreservatet Säterdalen, som många barn upplever som ett litet paradis på jorden. Porlande bäckar, lekplats och fäbodvall, och servering där det finns såväl måltider som glass att få. På de två klassiska utomhusscenerna ordnas allt från barnteater till rockkonserter under högsäsong.

Från stadshotell till B&B i Säter

När du besöker Säter har du alla möjligheter att bo på dina villkor. Här finns hotell, vandrarhem, stugor, lägenheter och campingar. På Säters Stadshotell bor du i en genuin 1600-talsbyggnad med närhet till centrum. Ett annat boendealternativ med 1600-talsinspiration är Storgårdens Bed and Breakfast, där närheten till naturreservatet Säterdalen och friluftsområdet Skönvik med golf, bad och fiske lockar. Du kan också testa hur det är att bo i en skogsstuga eller på naturgård, med djuren alldeles utanför fönstret. En bit från Säter erbjuder också Skedvi Bröd i Stora Skedvi ställplats för husvagn eller husbil.

Boka boende & paket i Säter

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Säter. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra erbjudanden i trakten. Hjärtligt välkommen till Säter!

Filter

Fritextsök

Välj visning