Boende i Gagnef


I Gagnef finns många spännande, personliga och gemytliga boenden att välja mellan. Klassiska Bed and Breakfast, genuina dalagårdar och klassiska stugor. Eller varför inte testa fäbodlivet?


Cykla, golfa, fiska, åk skidor, paddla eller simma i Gagnef. Söker du boende i Gagnef i anslutning till Vansbrosimningen? Se då till att boka i god tid då många simmare och åskådare väljer boende i Gagnef, som ligger cirka 7 mil från Vansbro. Mindre sportiga aktiviteter kan vara ett besök på Tulavippan, där före detta gammalt och nytt trängs på hyllorna i en mix av loppis, antikt och kuriosa. Under lördagar i juni, juli och augusti anordnas dessutom bakluckeloppis på gårdsplanen. Botanisera och fynda!

Dalaröd stuga, fäbod eller herrgårdsweekend i Gagnef

Vill du bo i äkta dalamiljö erbjuder Gagnef med omnejd många alternativ. Här finns gott om timrade dalaröda stugor och stugbyar att upptäcka. Du kan också boka boende på vandrarhem alldeles vid Västerdalälvens strand eller checka in på ett av Herrgården i Dala-Flodas varsamt renoverade rum med hotellstandard. Är du ute efter en riktigt genuin dalaupplevelse du bo i fäbodstuga och verkligen uppleva lugnet och stillheten – med tillhörande förtäring.

Boka boende & weekendpaket i Gagnef

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Gagnef. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga i trakten. Varmt välkommen till Gagnef!

Filter

Fritextsök

Välj visning