Flera olika gröna växter inne i ett stort växthus.

Tallmo Handelsträdgård

  • Mobilnummer: 070-597 15 09
  • Besöksadress: Tallmogården, 770 12 Sunnansjö
  • Öppettider: Gårdsbutiken har öppet på fredagar året runt. På sommarhalvåret, juni till och med oktober, har de också öppet på tisdagar. Öppettiderna är 9.00-17.00 med lunchstängt mellan 12.00-13.30. För att se uppdaterade öppettider för storhelger och liknande rekommenderas att kolla på deras Facebook sida alternativt att du ringer 070-597 15 09.

Försäljning av ekologiska och KRAV-märkta grönsaker som är odlade i Sunnansjö.

Boka

Beskrivning

Gårdsbutiken har öppet på fredagar året runt. På sommarhalvåret, juni till och med oktober, har de också öppet på tisdagar. Öppettiderna är 9.00-17.00 med lunchstängt mellan 12.00-13.30. För att se uppdaterade öppettider för storhelger och liknande rekommenderas att kolla på deras Facebook sida alternativt att du ringer 070-597 15 09.

Under vår, sommar och höst har de ett växthus med tomat och gurka samt en härlig blandning av frilandsgrönsaker så som sallat, squash, kål, lök, morötter, rödbetor, potatis och mycket mer. Under vintern finns lagringsbara grönsaker och potatis till försäljning. I början av sommaren har de även en del sommarblommor, plantor och kryddor till försäljning.

Du är välkommen att titta på deras odlingar och i mån av tid berättar personalen gärna om vad och hur de odlar.

Handelsträdgården ligger i Sunnansjö som är en by norr om Ludvika stad.
I Sunnansjö finns också flera caféer och presentbutiker. Vill du äta något mer matigt finns Gästis i Grangärde bara några kilometers bort. För den som gillar att cykla rekommenderas en tur runt någon/några av sjöarna, Väsman, Björken och Bysjön som omger Sunnansjö.

Bra att veta

  • Närproducerat