Skridskoåkare ute på isen.

Naturnära vinteraktiviteter på Sjösidan Falun

Engagemang, erfarenhet och service är några av grundstenar på Human By Nature. Hos Human By Nature hittar du aktiviteter, kurser och konferenspaket som anpassas efter naturens egen årscykel. De har en genuin vilja att skapa upplevelser som kan bidra positivt till människors hälsa, både fysiskt, psykiskt och socialt.

Boka

Beskrivning

I aktivitetshuset hittar du långfärdsskridskor, snöskor, turskidor, mobila stekhällar, sparkar och pimpelutrustning. För att säkra din utrustning är det bäst att förboka direkt på deras hemsida.

Under vintern finns flera nya och gamla favoriter i upplevelseväg som det flaggas lite extra för! Under vardagarna tipsar de om att testa på “Skate and talk” eller “Lunchbastun”. Skate and talk innebär att ni får låna långfärdsskridskor, en termos lemmelkaffe och världens godaste bars från helt ärligt. Lunchbastun gäller även den varje vardag under vintersäsongen, då är det drop-in bastu i bastuflotten mellan 11.30-13.30. (220kr/p) Självklart kan ni kombinera dessa upplevelser. Bägge kan dessutom nyttjas som friskvårdsaktivitet!

Den nya tältkåtan för upp till 35 personer utgör basen för kreativa möten i naturen. Fullt utrustad för konferensbehovet. Boka en fm/em eller heldag med fika och lunch över öppen eld, där ni kan välja till aktiviteter såsom “elden i fokus”, “sjösidans mästare” eller en aktivitetsbuffé där ni kan prova olika vinteraktiviteter på och vid Runn, med eller utan guide.

För mer information och bokning se Human By Natures hemsida.

Martin Backéus med personal på Human by Nature ser fram emot att träffa dig på Sjösidan Falun!

Mer om Sjösidan:
Det laddas för en ny säsong på Sjösidan Falun!

Runn har utvecklats till ett eldorado för vinteraktiviteter. Här kan du glida fram på magiska skridskobanor, dagligen plogade och putsade av den ideella föreningen Runn-IS!
I aktivitetshuset hos Human by Nature finns en butik med friluftsprodukter som passar för dig som ska ut i naturen.

Vinterns värmande nyhet är vår bastuflotte där du kan uppleva kombinationen bastu-, och kallbad. En hälsoboost som du kan kombinera med Elins unika basturitual, eller den självgående världsarvsritualen som passar perfekt för familj, vänner och kollegor!

I anrika Villa Herdin kan du värma upp kroppen och fylla på med ny energi. Här serveras allt från gulaschsoppa till pizzor och hembakt fika. Kanske tar du en värmande irish coffee och njuter på uteplatsen med en fantastisk panoramavy över Runn.

Nu arrangeras möten och konferenser både inomhus och utomhus, året runt. Inomhus i grosshandlarvillan, Villa Herdin med olika mötesrum. Utomhus i tältkåtan, runt eldstäder och i hängmattor med renfällar och filtar. Testa ett av konferenspaketen med möjlighet att inkludera aktivitet och avkoppling.

Även under vinterhalvåret erbjuds ställplatser med el för både husvagnar och husbilar, som du enkelt förbokar på deras hemsida under fliken boende. Toaletter och duschar finner du i serviceboden på området.

Bra att veta

  • Skating Dalarna