Vintergatan 2A, Idre Himmelfjäll

Område: Idrefjällen
Visa karta

Stugor & lägenheter | I den här mysiga stugan bor ni med bra läge för skidåkning. Det är bara att knäppa på skidorna och glida ut i backen - perfekt för de yngre barnen. Stugan är 72 kvm och har 7 bäddar i två sovrum och ett loft. Det finns ett badrum med bastu samt öppet kök och allrum. Vår mysiga stuga passar perfekt för familjen eller kompisgänget som vill bo bekvämt med närhet till backen.

I stugan finns bekvämligheter som exempelvis:

- Braskamin
- Kök med kyl och frys, induktionsspis, kaffebryggare och vattenkokare
- Vardagsrum och kök i öppen planlösning med högt i tak och stora fönsterpartier
- Två sovrum och ett loft perfekt för de yngre
- Bastu att avnjuta efter en dag i backen
- Stor parkeringsyta
- Veranda som sträcker sig runt huset
- Matplats för 7 personer
- Wi-Fi
- Barnstol

Entréplan
Du kommer in i en stor hall i mitten av stugan med krokar för skidkläder och hjälmar, skohylla och torkskåp. Här finns två sovrum, ett mindre och ett stort med dubbelsäng. Från hallen kommer du även till det helkaklade badrummet med dusch och en mindre bastu. Sovrum 1 våningssäng (90 cm). Sovrum 2 med dubbelsäng (160 cm).

Köket är ljust med högt i tak och i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket har kyl och frys, spis och ugn. Kaffekokare, vattenkokare och diskmaskin. Matplats med plats för sju personer. I vardagsrummet finns soffa, braskamin och tv.

Loftplan
En ganska brant trappa leder upp mot loftet som är inrett med tre enkelsängar. Loftet har snedtak med ett fönster mot backen och räcke ner mot kök och vardagsrum. Sovrum 3, loft med tre enkelsängar (90 cm).

Bra att veta inför bokning
Vi hyr även ut stugan på samma tomt med åtta bäddar, perfekt att boka till om ni är två sällskap som reser tillsammans.

Stugan är en självhushållsstuga så gäster tar själva med sig förbrukningsmaterial såsom toalettpapper, kryddor, olja, bakplåtspapper etc.

Elbil: Det finns ingen elbilsladdning vid stugan och det är inte tillåtet att ladda från vanligt eluttag. Elbilsladdning finns vid infarten till Idre Himmelfjäll, på Idre Fjäll och på flera ställen i Idre by.

Tillval som går att boka till för en extra kostnad:
-Lakan och handdukar
- Avresestädning: Om städning inte är bokad så städar gästen själv innan avresa. Följ instruktioner noga. Vid icke godkänd städning debiteras gästen. Rengöringsprodukter för städning finns i stugan.

Recensioner

Faciliteter och service

Faciliteter
Djur ej tillåtna Sängkläder uthyres Bastu Två eller fler sovrum
Nöje
Ski in/Ski out

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails