Siljansborgs Stugby

Adress: Sjurberg, 795 32 Rättvik
Område: Rättvik
Visa karta
Gästbetyg: 95% 133 av 140 rekommenderar (39 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(133 av 140 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Service 4,1 av 5
Frukost 2,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 39)

Hyfsat boende

Rekommenderad av M, Sverige (Sverige ons 11 okt 2023)
“Ett ställe med tidstypisk atmosfär byggt 1975. Skulle behöva renovering och lite ventilation. Rimlig hyreskostnad.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 1 av 5

Mysig välutrustad stuga med fin öppen spis

Rekommenderad av Vanja, Sverige (Sverige sön 06 nov 2022)
“Saknade inget. Det var lite trafikstört utomhus men då det var gråväder var vi mest inomhus och där hördes inte trafiken. Rent och fint förutom stolsdynor som var fläckiga. Rekommenderas för familjer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Siljanborg

Rekommenderad av Strozzel, Sverige (Sverige fre 14 okt 2022)
“Bra och mysigt läge, känns lite 'eget' fina promenadvägar. Nära och enkelt att ta sej överallt, om man har bil. Mycket prisvärt. En uppdatering av 70- talet i stugorna skulle inte skada. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Dalhalla

Rekommenderad av Kirsi, Sverige (Sverige tis 06 sep 2022)
“Vi behövde ett bra boende nära Dalhalla. Denna stugan var i ”cool” 70-tals stil. Allt fortfarande fräscht. Jag sov faktiskt bättre än hemma. Vi var bara 3 personer men det kunde enkelt rymma 6 personer. Hit kommer vi gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Det var tyvärr väldigt kallt i stugorna,...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Det var tyvärr väldigt kallt i stugorna, då man inte kunde sätta igång elementen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

70-tal

Rekommenderad av Ingvar, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Stugbyn är äkta 70-tal med nostalgicharm. Men visst skulle en varsam modernisering vara bra, främst i badrummet. Duschens plastdraperi är bedrövligt och vattentrycket så dåligt att det måste bli problem för den som har mer hår än jag på huvudet. Toan och tvättstället är anpassat för barn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt funkar men det känns som de behövs ...

Rekommenderad av Catta, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Allt funkar men det känns som de behövs en uppfräschning. Måla, byta ut en del möbler, sängarna är ok ett par dagar men inte en vecka. I övrigt ett väldigt trevligt ställe lugnt och mysigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga 24

Rekommenderad av Tejnung, Sverige (Sverige lör 13 okt 2018)
“Stugan har en trevlig planlösning. Värmen saknade vi mycket. Elementen var mest iskalla. Vi eldade i eldstaden så det gick bra iallafall. Vi saknade en askhink annars fanns allt vi behövde. Badrummet skulle behöva en upprustning. Kanske en kabin?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Alla stugorna är i akut behov av renover...

Rekommenderad av miavbg, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Alla stugorna är i akut behov av renovering! Det börjar bli skabbigt nu. Vi har varit där i många år nu, men nu är det riktigt dåligt på många ställen. Dörrar som knappt går att öppna eller stänga utan att personerna i grannstugan vaknar, mögel på toaletten, enormt dåligt vattentryck vilket ger stora besvär att duscha med långt hår. Läget på stugbyn är underbart och det är trist när stugorna blir så dåliga”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Förbättringar

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige mån 23 jul 2018)
“Madrasserna i sängarna borde få en översyn. Fönstren och hakarna bör få en översyn. Trevligt och barnvänligt. Återkommer gärna ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews