L508 Tasbäck, Siljansnäs

Område: Siljansnäs
Visa karta
Gästbetyg: 95% 21 av 22 rekommenderar (8 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(21 av 22 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Jättemysig stugan i mitten av Dalarna. E...

Rekommenderad av Amandine, Sverige (Sverige mån 01 jan 2024)
“Jättemysig stugan i mitten av Dalarna. En viktig sak: säkra varmvattenledningar/rör i duschen. Min son blev bränd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig och fin stauga

Rekommenderad av Carsten Mortensen 2830 Virum DK, Danmark (Danmark ons 09 aug 2023)
“Anden gang vi hyrer denne hyggelige stuga, denne gang i 2 uger (1-ste, 2019 var blot 1 - uge) Gangafstand (250 M) til fin badesø. Super beliggenhed, hvor der er "aktivitet" uden for vinduerne. Man kan følger med i lokalsamfundets "gøren og laden". Havemøbler / hynder og trädgård / verandaer, hvis man vil sidde ude i solen. Vi var 2 voksne, kan fint bruges af 2 + (2 barn) Køkken, meget lille, egner sig ikke for større madlavning. Äter man mest i byen er alt ok. Nu er stugan også udstyret med lille diskmaskin = en STOR forbedring siden sidst. Håber vi når mindst en gang mere i denne fine stuga. NB !! Kommer inte att glömma den trevliga hyresvärden ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

underbar stuga nära en underbar badplats

Rekommenderad av Tigermoln, Sverige (Sverige sön 23 jul 2023)
“Stugan är perfekt för semestervistelse. Den var ovanligt väl utrustad, med t e x diskmaskin och t o m liten ugn. Hyresvärden var behjälplig om jag hade frågor. Vi hade husdjur med, och det fungerade jättebra. Verandan var extra populär. Golvet i badrum/dusch var feldoserad, och hyresvärden tog problemet att vatten rann åt fel håll och inte in i golvbrunnen på allvar. Vi trivdes jättebra, och jag bokar gärna stugan igen. Anledningen till att jag upplever hyran prismässigt är dålig är att jag står ensam för hushållskassan. Samtliga semesterboenden är anpassade för familj med två betalande. Det här var enda stugan på visitdalarna-sidan jag ens kunde överväga att hyra. Jag hade gärna hyrt stugan i t e x två veckor, men bara en veckas hyra är egentligen över smärtgränsen, och detta var den billigaste som fanns (!). Jag skulle gärna semestra ofta, återkommande i en motsvarande stuga eller i denna. Det var underbart att få vistas i stugan och i dess omgivningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Det gick inte använda duschen utan att d...

Rekommenderad av Therese , Sverige (Sverige sön 16 jul 2023)
“Det gick inte använda duschen utan att det blev blött i hela badrummet och det fanns inget ordentligt redskap torka vattnet med. Det fanns inte heller någonstans för vattnet att ta vägen. Många dagar för vattnet torka upp. Det fanns ingen mopp att våttorka golvet med vid städning. Det fanns inga garderober hänga upp kläderna i. Sotare behöver komma ut för att göra rent skorstenen till öppna spisen, blev väldigt rökigt vid användning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin stuga med en fantastisk omgivning. P...

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige ons 31 aug 2022)
“Fin stuga med en fantastisk omgivning. Perfekt ställe att ga hund med på. Nära till bad och promenadstigar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket mysig stuga

Rekommenderad av Annika, Sundsvall , Sverige (Sverige mån 04 jul 2022)
“En pärla jag vill rekommendera om ni söker en rejäl, ombonad, personlig och mysig stuga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lillsemester

Rekommenderad av Carina., Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Gammal fin stuga på ägarens tomt. Stor gräsmatta, parkering intill stugan. Lätt att hitta, efter bra vägbeskrivning. Trevlig husvärd, som gav oss tips om saker att se och göra. Hur gärna denna stuga igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra placering, hvor der er liv (civilisation)

Rekommenderad av Carsten Mortensen 2830 Danmark, Danmark (Danmark mån 05 aug 2019)
“Der var det 2 personer skal bruge, for at holde en god semester, veranda trädgärds stole og badesø 150 M Køket var inte til den store kolonariske kokkerering, men vi æter ude i byn, så det var bra for os”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews