L625 Laknäs, 12,5 km N Leksand

Område: Tällberg
Visa karta
Gästbetyg: 100% 22 av 22 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(22 av 22 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Fin stuga

Rekommenderad av Monkan, Sverige (Sverige fre 18 aug 2023)
“Fin stuga med bra läge i Tällberg, nära bad och sevärdheter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rymlig trevlig stuga med faciliteter i f...

Rekommenderad av Fam Jansson, Sverige (Sverige tis 18 jul 2023)
“Rymlig trevlig stuga med faciliteter i förväntad standard. Ett minus att det endast fanns 5 matstolar vid matbord då stuga och sällskapet var 6 personer. Trevligt bra bemötande och tydlig information av ägare vid ankomst och avresa. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

L625

Rekommenderad av Lina, Sverige (Sverige ons 05 jul 2023)
“Jättefin stuga, det finns vad man behöver. Stugan ligger jättefint och är väldugt mysig ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

kolla

Rekommenderad av ban, Sverige (Sverige tis 23 aug 2022)
“Dålig städat Köksutrustning saknas dålig belysning i storstuga Stuga L625”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fattades lite glödlampor i några lampor ...

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Fattades lite glödlampor i några lampor och brödknivarna behöver en slipning. Stugan saknade ingen utrustning i övrigt. Mycket vackert läge i en trevlig by med fina promenad område.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stuga och trevligt värdpar. Bra ...

Rekommenderad av Berg, Sverige (Sverige fre 11 sep 2020)
“Trevlig stuga och trevligt värdpar. Bra badmöjligheter. Centralt läge i Siljansringen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jätte mysig stuga. Trevliga värdar. Nära...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Jätte mysig stuga. Trevliga värdar. Nära till vattnet, har badat kvälls bad. Sköna dängar. Lugnt och musig över lag. En super mysig liten by Allt har varit toppen 😁”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

"dalkulla"

Rekommenderad av Ingeegrd, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Stugan vi hyrde val till stor belåtenhet ett riktigt smultronställe!!!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig, rymlig stuga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“En mycket mysig, men rymlig stuga i bra skick med fin trägård utanför. Utrustad med det man behöver. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

trevligt boende och mycket trevlig stugv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 aug 2018)
“trevligt boende och mycket trevlig stugvärd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews