R331 Vikarbyn, 7 km N Rättvik

Område: Rättvik
Visa karta
Gästbetyg: 94% 16 av 17 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(16 av 17 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Köksutrustning

Rekommenderad av Bo , Sverige (Sverige tis 18 jul 2023)
“Tyvärr saknades frys.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skapligt men opraktiskt

Ej rekommenderad av M, Sverige (Sverige tor 13 jul 2023)
“Bra läge och helt, men opraktisk disposition med alla utrymmen i serie. Verkade inte ha bott nån där på länge.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende, bra läge. Tips: Sätt upp kro...

Rekommenderad av Madeleine, Sverige (Sverige lör 09 jul 2022)
“Bra boende, bra läge. Tips: Sätt upp krokar för handdukar i badrummet på ställe där de kan hänga fritt. Sätt gärna upp en hylla för toalettsaker.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig boende Vikarbyn

Rekommenderad av Kattis, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Trevligt boende, när in till Rättvik. Väldigt trevlig dam som äger boendet, som vi hade förmånen att få träffa. Bra hjälp av en kvinna på visitdalarna som hjälpe till att få nyckelkoder till boendet. Damen som äger de är gammal och har inte hört att jag har ringt henne.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kan knappast bo bättre än att ha en hel ...

Rekommenderad av Kepa, Sverige (Sverige ons 12 jul 2017)
“Kan knappast bo bättre än att ha en hel lägenhet för sig själv. Jag bor gärna likadant ifall vi gör flera resor till Dalarna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vikarbyn flat

Rekommenderad av Joan m, Storbritannien (Storbritannien tor 30 jun 2016)
“This is the third time we have stayed with Mrs. Soderblom in Vikarbyn. She is an excellent hostess, the flat is clean and has everything you need. There is off road parking and although the traffic can be noisy at times it is mentioned in the particulars and has not really bothered us. I would like to think that we will come back again for a fourth time but unfortunately that will not be possible but we hope to keep in touch with Mrs. Sodereblom as she is such a character.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

trevlig värdinna, bra läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2015)
“Allt var o.k.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ljust, rymligt boende

Rekommenderad av Katrineholmarna, Sverige (Sverige tor 24 jul 2014)
“Underbar värdinna, ljust och rymligt boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vikarbyn

Rekommenderad av JoanM, Storbritannien (Storbritannien tor 18 jul 2013)
“We stayed in Vikarbyn 2 years since and returned this year for the Midsummer Celebrations and the Church Boats. We stayed in an appartment owned by Ellin Soderblom who is very helpful. The accommodation is clean and has most of what you need. We find Vikarbyn a good base for visiting the surrounding area.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews