Exteriörbild på husets brädklädda framsida.

Tant Grön Bed & Breakfast

Bed & breakfast som ligger ca fyra km från centrala Falun och Lugnet. Här finns tre mysiga rum för totalt fem gäster. Du sover gott i sköna sängar och får en ekologisk/närproducerad frukost. I det nybyggda köket/matrummet kan du laga mat, göra en kopp kaffe/te eller bara ta det lugnt. Hela villan är rökfri. Endast 300 m till sjön Runn med ett härligt friluftsliv både sommar och vinter.

Boka

Beskrivning

Boendets tre rum har namn efter värdarnas mor- och farmödrar. Dubbelrummet heter Svea och är ett stort och luftigt rum med två fönster som vetter mot gatan. Tyra är ett litet fint enkel-/dubbelrum med en 140 cm säng. Det har utsikt mot trädgården. Enkelrummet Ester är ett litet mysigt rum, också det med utsikt över trädgården. Villan ligger i en lugn del av Falun vid en återvändsgata med naturen inpå knuten.

OBS! Värden har en hund och två katter! Att ta med husdjur måste bekräftas av dem först!
Gästerna i de tre rummen delar badrum, där finns dusch, toa, hårtork och golvvärme. Ekologisk tvål och schampo från Urtekram finns till förfogande.

Ni bjuds på en mättande frukost med ekologiska/närproducerade produkter (i möjligaste mån).

Det finns fritt WiFi, men ingen TV. För dig som vill utforska omgivningarna eller njuta av sjön finns cyklar att låna och en kanadensare att hyra.

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Wifi
  • Frukost
  • Djur ej tillåtna