Värdshuset på avstånd med bilar framför på parkeringen.

Värdshuset Flottaren

Vid en gränspassage mellan den gamla folkliga kulturbygden och det moderna samhället ligger Vansbro och Värdshuset Flottaren.Här går tiden inte lika fort,naturen är levande och orörd,vattnet porlande frisk, luften fragrant. Stanna till och spendera en natt på de trivsamma hotellet eller ät en god måltid på värdshuset

Beskrivning

Hela hotellet är handikappvänligt, inga trappor, hissar eller höga trösklar. Alla rum har TV, telefon, strykjärn och strykbräda,samt Canal+. Hela anläggningen är rökfri men Ni som vill röka, kan göra det ute på altan.

Samtliga rum är på markplan och har en altan med väggbord och en stol, samt en fantastisk utsikt över Västerdalälven vilket ger 100 % avkoppling från vardagen på vår-, sommar- och sensommarkvällar.

Hotellets frukost- och lunchrestaurang har plats för ca 200 gäster. Förutom frukostbordet (som bokas i förväg) bjuds en meny i vår Bistro och Bar med bland annat lunch, sallader, kött- och pastarätter samt smörgåsar. Deta goda brödet bakas i eget bageri!

I restaurangen, som är uppdukad alla dagar med plats för ca 40 personer, gäller bordservering och bordsbeställning. Där kan Ni njuta av såväl skogens klassiker som nya trendiga rätter med spännande smaksensationer med fullständiga rättigheter.

Fem dagar i veckan serveras även en 2-rätters affärslunch i restaurangen. En plats för frukostmöten, luncher och supéer, som bokas i förväg. Olika meny- och bufféförslag beroende på syfte och mål.
Ring för menyförslag och priser.

Värdshuset har en nybyggd Hamam, turkiskt bad. Där får man tillgång till bastur, inomhusjacuzzi, varma marmorkammare och relaxavdelning med utsikt mot Älven. Att bada bastu är bra för hälsan och värmen är angenäm för kroppen.

Bra att veta

  • Konferensrum
  • Restaurang