Exteriör av Nickbergets Vildmarksstuga.

Nickbergets Vildmarksstuga

Här bor du i en klassisk timmerstuga med vedeldad kamin och gasol kök, alldeles intill Bosjön. I stugan finns 4 bäddar men plats för fler om så önskas. Till stugan hör en bastu, en stor slogbod och eldstad för långa grillkvällar. Sjön bjuder på underbar utsikt och ett spännande djurliv. Det är inte helt ovanligt att både älg, häger eller bäver syns till i eller vid sjön.

Boka

Beskrivning

Stugan har 2 familjesängar (4 bäddar). Pentry med gasolkök och fullt husgeråd. Batteridrivet lyse, vatten körs upp i en 20 liters dunk. Vedeldad kamin och ved finns på plats.

Stor grillplats som man kan laga mat över öppen eld. Slobod (vindskydd) där man kan sitta och äta med en strålande utsikt över sjön. Utedass med panoramautsikt. Skafferi på verandan med möjlighet att ställa in kylväska. Där finns även städutrustning. Här kan man njuta av ett naturliv utan digital uppkoppling. 
 
Finns även:
Vedeldad bastu, 3 roddbåtar, fiskespön, flytvästar. Privat fiskerätt så man har sjön för sig själv.
Fiske: Stor abborre, vild öring, regnbåge. Bryggor och badmöjligheter. Vandringsled Drottnings Kristinas väg. det finns också otaliga stigar att vandra på. Kartor finns. 
 
Sänglinne och handdukar medtages. 
Städutrustning finns. 
 
Exempel på aktiviteter och sevärdheter:
Stjärnsund lanthandet och cafe, minigolf 9 km.
Långshyttans Älgpark 22,6 km.
Vandringsled Drottning Kristinas väg. kartor finns i stugan.
LissEllas senap, lanthandel 8,6 km.
Klosters Herrgård cirka 5 km.

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Bastu