En liten röd timmerstuga som står intill skogen.

Kloten Nature Resort

Kloten Nature Resorts placering i Malingsbo-Klotenområdet, mitt i naturreservatets skogar gör det till en perfekt plats för återhämtning och avkoppling. Malingsbo-Klotenområdet består av flera tusen hektar skogsmark, sjöar och myrar i sydvästra delen av Smedjebackens kommun. Området fortsätter även i Örebro och Västmanlands län. Den friska skogsluften uppmanar till vandring, grillning, en paus från vardagen och tid utomhus med familj och vänner. På området finns flera olika grillplatser vid sjön, samt ett flertal vandrings och kanotleder för den som vill ge sig ut på ett äventyr i den vackra miljön.

Beskrivning

Kloten Nature Resort mysiga och bekväma stugby består utav totalt 30 stugor, med antingen 5, 6 eller 8 bäddar. Alla stugor har fullutrustade kök med allt ni kan tänkas behöva.

Här finns något att göra för alla åldrar! Det finns fartfyllda aktiviteter och något för den som letar efter lugn och ro. Här börjar vandringsleden Bergslagsleden och för den cykel-intresserade finns leder på både skogsvägar och stigar! Sjön, Långvattnet, lockar till både kanot, bad, rodd, fiske och SUP. Här finns möjlighet att hyra både SUP, kanot, roddbåt, motorbåt för ett äventyr på Långvattnet. Dagen kan avrundas vid bastun och badtunnan med egen brygga som är vackert beläget nere vid sjön.

Bra att veta

  • Bastu