Rum med dubbelsäng.

Värdshuset Stopet

Restaurang, pizzeria, hotell och pub i centrala Grängesberg. 15 minuter sydväst om Ludvika i direkt anslutning till riksvägen 50 och med mycket goda parkeringsmöjligheter.

Beskrivning

Grängesberg ligger inbäddat i ett kuperat landskap med milsvida skogar, trolska vattendrag och glittrande sjöar och med mycket goda möjligheter till allslags friluftsliv.
Ligger nära till flera familjevänliga badplatser, promenadleder, cykelvägar, go kart, paintball, ridning, fyrhjulingar, snöskotrar, etc.

Buss och Tågstation ligger mittemot värshuset och det är gångavstånd till alla affärer och de flesta företag.

Värdshusdelen med foajén, restaurangen och puben är nyrenoverad i början av 2010. Hotelldelen är nyrenoverad sommaren 2013.och med väldigt hög standard. Lyxiga hotellsängar gör att man känner sig utvilad och fräsch för nya utmaningar och nya smarta led tv gör vistelse roligare.
Trådlöst nätverk är tillgänglig i hela byggnaden.

I den ljusa inglasade restaurangen i modernt stuk serveras frukostbuffé, lunchbuffé samt a la carte till klockan 22.00 varje kväll.

I puben med storbilds Tv:n kan man bakåtlutad i sköna fåtöljer njuta av olika sport evenemang med en caffelatte eller varför inte ett glas öl från den lokala och Sveriges största bryggeri, Spendrups som ligger bara några hundra meter ifrån.

På somrarna och när vädret tillåter njuter man på den stora nyrenoverade terrassen som ligger upphöjd och med vacker utsikt över samhällets centrum.