Skidåkare i snön med en fin vy på fjället.

More Activities - Guidad topptur med skoter

More Activities erbjuder upplevelser i Sälen både vinter och sommar för familjer och äventyrare! Vintertid erbjuds guidade turer på snöskoter, snöskor och skidor. Här kan du också hyra snöskotrar med rätt behörigheter. Sommartid erbjuds guidade turer med packrafts och äventyrstaxi, samt uthyrning av mountainbikes av olika sorter. Man håller till i Stöten, Hundfjället samt i Rörbäcksnäs. Gå in på hemsidan eller ring för mer information! More Activities- Your Adventure Made In Sweden.

Boka

Beskrivning

Vill du njuta av en orörd del av fjället där inte många sätter sin fot under en säsong? Känner du dig trygg i din skidåkning men aldrig testat att gå på topptur? Då är det här en perfekt aktivitet!
Topptur handlar i korta drag om att man vandrar upp på fjället med skidorna på fötterna och sedan åker ner i orörd snö. På den här turen lär du dig att montera din stighud, känna in eget tempo, och förhoppningsvis även att bemästra en kickturn!
Guiden tar dig med på en naturupplevelse utöver det vanliga och ger dig tips längs hela vägen. En fika på språng gör turen magisk.

Tidsåtgång: 3 timmar

Minimum 3 personer, maximim 10 personer per tur. Fasta turer bokningsbara online inom kort.