Skoterspår i snön i vildmarken.

More Activities - guidad skotertur, Vildmarksturen Hundfjället

More Activities erbjuder upplevelser i Sälen både vinter och sommar för familjer och äventyrare! Vintertid erbjuds guidade turer på snöskoter, snöskor och skidor. Här kan du också hyra snöskotrar med rätt behörigheter. Sommartid erbjuds guidade turer med packrafts och äventyrstaxi, samt uthyrning av mountainbikes av olika sorter. Man håller till i Stöten, Hundfjället samt i Rörbäcksnäs. Gå in på hemsidan eller ring för mer information! More Activities- Your Adventure Made In Sweden.

Boka

Beskrivning

Bara 5 minuter från Hundfjället finns något så unikt som privata skoterleder för en exklusivare skoterupplevelse iväg från civilisationen. Till "More Activities" anläggning tar du dig enkelt med bil som du kan parkerar här.
Turen går genom genom skog och över åsar. Här finns chansen att skymta både älgar, örnar och andra djur. Målet är en lägerplats vid en stor myr. Här finns möjlighet för den som vill att testa på friåkning på den öppna myren. Här tänds en en brasa i lägerplatsen och du får njuta av den vackra naturen. Ta gärna med egen fika. För den som önskar en tur med mindre tid vid lägerplatsen och mer skoteråkning rekommenderas Norgeturen där du kan ta en promenad mellan landsgränserna, alternativt någon av turerna som avgår från More Activities anläggning i Stöten.

Tidsåtgång: 2 timmar.

Information om regler, utrustning och skotrar via hemsidan.