Logotyp.

Äteriet

Välkommen in och ät god mat i det röda huset med vita knutar på i Hantverksbyn 1. Här lagas bra mat med kärlek.

Beskrivning

Lunch
Varje vecka serveras vällagade, näringsriktiga rätter med schyssta råvaror och bra ursprung. En ny rätt varje dag, vegetariskt alternativ finns alltid samt en veckans stående. Därtill finns sallad, nybakat bröd och smör.

Glasslada
Välj mellan 20 sorters kulglass. Det finns laktosfria samt mjölkproteinfria alternativ.

Fredagsfröjd
Varje Fredag finns en lyxig middag med instruktioner och vintips att hämta. Äteriet gör vissa saker åt er och ni färdigställer maten hemma och njuter av kvällen. FF kostar 175:-/2 personer. Menyn släpps på söndagen veckan innan. Sista dag för bokning är onsdag samma vecka. Fredagsfröjd bokar du via mail eller telefon och hämtar mellan 15-17 på fredagen eller efter överenskommelse, på Hantverksbyn 1. Vid ev. förfrågningar angående allergi eller specialkost hittas alltid en lösning så tveka inte att höra av dej.

Det går bra att komma förbi och beställa take away på plats eller ringa in din beställning för upphämtning.

Catering
Det finns möjlighet till catering så som: BBQ I trädgården, bröllop vid en sjö, en enklare lunch med företaget eller en trerättersmiddag i festlokal? Kontakta Äteriet med dina önskemål och idéer så återkommer de med passande menyförslag.

När Äteriet är på cateringuppdrag har de alltid med sina kockar. Detta för att göra er upplevelse minnesvärd. Vill ni att de även tar hand om servering och helheten runt ert arrangemang så är det självklart inga problem!