Husky hundar som drar släde på vinterled.

Hundspann i Dalarna


Åk hundspann på vintersemestern i Dalarna! Färdas över vita vidder och upptäck naturen tillsammans med våra fyrbenta vänner. En härligt fartfylld aktivitet för hela familjen.


En tur på hundspann i den snöiga vildmarken är ett riktigt äventyr. Upplev farten, kraften och naturen när hundarna drar igång kälken och ger sig iväg. Kryp ner bland renfällarna i släden och följ med eller utmana dig genom att själv styra hundspannen. Självklart finns alla möjligheter att gosa med de glada hundarna.

Olika turer med hundspann

Det finns flera arrangörer runtom i Dalarna som erbjuder turer med hundspann. Såväl kortare turer som längre utflykter med paus för fika eller lunch. Åk ensam eller tillsammans med andra, prova att styra själv eller överlåt det helt åt en professionell förare.

Hundspannsturer

Läs mer och boka den upplevelse med hundspann som passar dig bäst. Eller den som du vill uppvakta med en upplevelsepresent.

Valda filter

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.