Tjej på cykel längs en led.

Välkommen till Jarlstugan


Rättvik har funnits i många år som turistort och alltid med stort utbud av friluftsaktiviteter. Men här finner du även många andra möjligheter, både för dig som är turist och som boende i Rättvik. Ledcentralen är belägen vid vid Jarlstugan och sköts av IK Jarl. Välkomna till en rolig cykling.


 

Läs mer om lederna

 

Service

Jarlstugan ligger i Hedslunds friluftsområde där en mängd olika sporter är representerade. Vid Jarlstugan kan du cykla, orientera och springa på sommaren. På vintern finns det konstsnö till skidspåren om inte natursnön vill falla. På andra sidan vägen har IFK Rättvik en egen inomhusarena för Bandy. Vidare finns 18-håls golfbana, basebollplan, bouleplan, travbana, ridhus samt fotbollsplan i detta område.

Butik & Uthyrning

Team Sportia - Rättvik
I Rättvik hittar du Team Sportia som har ett blandat utbud av sportartiklar och givetvis en hel del cykelprylar.
Tel: 0248-103 33

Logi

Lägergården - Rättvik
IK Jarls egna lägergård där klubbar och privatpersoner kan hyra in sig. Kontakta Kansliet.
Tel: 0248-514 25
Hemsida

Lustigsgården - Rättvik

Bed & breakfast med milsvid utsikt över Siljan. 1 km från centrala Rättvik. Det erbjuder personligt inredda rum och de flesta med milsvid utsikt över Siljan. 14 personligt inredda rum och totalt 34 bäddar. Vi erbjuder cykelverkstad i källaren, där de även kan låsa in sina cyklar under natten. 
Cykeltvätt på gården, cykeluthyrning, 3 MTB och 3 elcyklar. Vi kan hämta cyklister och skjutsa bagage, mot viss avgift. Vi har cykelkarta att hyra eller köpa, samt egna tips på rundor och sevärdheter. Vi har liten ryggsäck och termosar att låna ut om de vill göra sig en lite matsäck från frukostbuffén.

Vi tipsar gärna om cykelrundor, restauranger och sevärdheter kring vackra Rättvik och SiljanVarmt välkomna önskar Ulrica och Niclas
Tel: 073-505 65 25
Hemsida