Orsa Grönklitt


Äventyr och mer tid tillsammans. Upplev vyerna, vänlig­heten och varia­tionen året runt i Orsa Grönklitt. Välkommen till en nära och komplett semester med något för alla åldrar.


När du passerar Dalälven på väg norrut har många långt kvar på sin resa till fjällen, men du är nästan framme. Strax norr om Orsasjön börjar de djupa dala­skogarna på riktigt, med lockande vild­mark, suggestiva myrar och blånande vidder. Upptäck nära och stor­slagna miljöer som du inte trodde fanns. Ett stort utbud av aktivi­teter sommar som vinter, mycket barn­vänligt och allt på gång­avstånd.

Erbjudanden

Boende

I Orsa Grönklitt väntar vackra landskap och en mångfald av boenden på dig. Ta del av en charmig lodgekänsla i rummen på nyrenoverade Grönklittsgården. Här finns alpina backar och längdspår precis utanför dörren, med det bästa läget på vår anläggning.

Aktiviteter

Vintertid lockar 13 mil längd­skid­åkning eller alpina backar i flera väder­streck. Här kan hela familjen uppleva natur­nära äventyr som skoter­safari och hund­spann.

Sommaren bjuder på cykling, trail­running­leder, paddling på Rädsjön, bad i poolen och Bärras äventyrs­stig med mera.

Valda filter

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Orsa Grönklitt och Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.