Stekkärl som står uppställda i butiken, ryggsäckar, sovsäckar och andra produkter hänger på väggen.

Lundhags Fabriksbutik

Lundhags Fabriksbutik i Insjön erbjuder ett stort sortiment av Lundhags produkter, väl utvalda varumärken från andra friluftsföretag, samt en stor outlet med fynd vinter som sommar. Här hittar du alltid det senaste från Lundhags, ett stort sortiment av bland annat Swix, Ulvang och Ivanhoe samt allt du kan behöva för en tur på fjället, vandring och annat friluftsliv oavsett årstid.

Boka

Beskrivning

Lundhags grundades av Jonas Lundhag 1932, han var skomakare och hade en vision om att göra riktigt sköna kängor, anpassade till vår svenska fjällmiljö och som skulle hålla en hel livstid. Idag tillverkar och utvecklar Lundhags kängor, kläder och ryggsäckar för vandring och friluftsliv. Deras syfte är att inspirera människor till att leva ett hållbart liv genom året runt vandring och andra utomhusaktiviteter - det gör de genom att erbjuda hållbara, slitstarka produkter som håller länge. Dessutom erbjuder de reparations- och underhållstjänster samt råd om hur du tar hand om dina kängor, kläder och ryggsäck.

Utöver butiken i Insjön har vi en butik i Järpen i västra Jämtland med liknande upplägg, där även våra skomakare håller till.

Gratis Wifi finns på torget.

Bra att veta

  • Infopoint