En grupp skidåkare får instruktioner av ledare.

Vasaloppsläger med Perfect Skiing

  • Prisinformation: Privatlektioner - pris per timme 800 SEK tim/pers (om det är en person) 550 SEK tim/pers (om det är två personer) 400 SEK tim/pers (om det är 3-6 sex personer)
  • Mobilnummer: 070-619 13 18
  • Hemsida: https://perfectskiing.com/
  • Kontaktperson: Christian Minatti
  • E-post: christian@perfectskiing.com
  • Besöksadress: Näsuddsvägen 198, 792 33 Mora

Läger med coaching, laktattest på rullband och vallaservice. I bygden med världens största årliga skidevenemang – Vasaloppet - erbjuder Perfect Skiing träningsverksamhet för alla, från blåbär till elitåkare. Teknik-/vasaloppslägren är inriktade på att förbättra din teknik genom att kombinera väl beprövade träningsmetoder med det allra senaste inom metodik, teknikträning och träningsrådgivning. Små grupper med max 14 deltagare på två instruktörer gör att alla får personlig feedback.

Boka

Beskrivning

Du kan få ett skräddarsytt tränings- och teknikprogram som är anpassat just för dig och dina behov, det finns flera olika upplägg för detta.
Perfect Skiing erbjuder även privatlektioner. Under en privatlektion tittar man närmare på din nuvarande teknik med hjälp av videoanalys och utifrån detta jobbar man vidare med att utveckla en mer effektiv skidåkning. Du kan även boka endast tester på rullband för rullskidor där man mäter laktat (mjölksyra).

Du instrueras av Christian Minatti, professionell tränare med mångårig erfarenhet bl.a. som tränare för olika landslag och IFK Mora.Kontakta oss via mail eller telefon:
info@perfectskiing.com
Christian: 070-619 13 18