Man i röd tröja och man i gul tröja går stavgång uppför backe.

Tynell Activity

Tynell Activity är en del av Lugnets Vasaloppscenter och vänder sig till privatpersoner och grupper som företag när det gäller områdena friskvård, idrott och hälsa. Tynell Activity arbetar framförallt mot längdskidåkningens alla områden där vallaservice, träningsrådgivning och material är ett av våra stora kompetensområden.

Boka

Beskrivning

Tynell Activity erbjuder träning & coachning, konditionstester, vallservice & vallakurser samt teknikutbildningar inom cykel, rullskidor, längdskidor och löpning.

Tynell Activity har en bred kompetens inom träning, friskvård, motion och konditionstester
Coachning är ett område som blir mer och mer efterfrågat. Tynell Activity har möjligheten att hjälpa dig med personlig coachning där vi jobbar för långsiktig utveckling. Vi skapar tillsammans möjligheter, förutsättningar och inspirationen till att uppnå nya nivåer.

Vallaservice. Med flera års erfarenhet inom uthållighetsträning och servicekompetens kan vi erbjuda experthjälp. Bland annat kan du få den senaste vallainformationen genom våra vallakurser. Här har du möjligheten att valla och att få dina egna skidor vallade som eliten inom längdskidåkning.

Allt detta efter dina önskemål och syften!

Besök www.tynellactivity.se för mer information