Röd stuga med vit veranda.

HS2009 Saxviken, Dala-Husby

Nyrenoverad mysig stuga, belägen på värdens tomt. Vacker läge intill Flinssjön. Veranda med utemöbler och hammock på tomten. Grillplats finns nere vid vattnen och båt finns att hyra.

Boka

Beskrivning

Här bor ni vackert intill sjön.
Stuga på ca 18 kvm på värdens stora naturtomt. 1 sovrum med en enkelsäng och en våningssäng, plats finns för en extrasäng och en barnsäng. Kontakta värden om ni önskar extrasäng eller barnsäng.
Fullt utrustat kök med mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. Frukost kan köpas till, frukostvarorna ställs då in i kylskåpet. Kamin finns att elda i.
Endast kallvatten finns i stugan, dusch finns att låna inne hos värden. Ute på gården finns ett separat tvättrum och toalett (kemtoa). Husdjur är ej tillåtna, slutstädning och lakan går att köpa till. Internet finns draget till stugan. Av säkerhetsskäl ej tillåtet att ladda elbil.

Badplats finns på andra sidan sjön, nås med båt eller med bil. Bra fiske i sjön.

Stugan ligger i Saxviken, nära Husbyringen och Kloster. Andra intressanta platser som finns nära till hands är Silfhytteå, Långshyttan Älgpark, Kristinedal. Inne i Smedby, som ligger ca 5 km bort, finns Icabutik och en minigolfbana vackert belägen intill Dalälven.

Långshyttan och Hedemora ligger ca 1 mil bort.

Bra att veta

  • Slutstäd finns att köpa
  • Fullt utrustat kök
  • Braskamin
  • Sängkläder uthyres
  • Sjönära